2 Φεβρουαρίου 2017

Κανάλια διδάσκουν μαγεία στα παιδιά!!!

Εξοργισμένοι είναι πολλοί γονείς με πολλά τηλεοπτικά κανάλια και εταιρείες παραγωγής  παιδικών προγραμμάτων, που προβάλλουν θεάματα για παιδιά με σενάρια που έχουν σκοπό να διδάξουν τη μαγεία, ακόμα και τον ερχομό του αντιχρίστου με καμουφλαρισμένους τρόπους ή και ευθέως! Δεν ακούς τίποτα άλλο σ' αυτά τα προγράμματα, από το πως θα κάνεις μάγια, πως θα λύσεις τα μάγια, εστιάζοντας σε δαιμονικά όντα, ξωτικά, ξόρκια και σε ότι άλλο σατανικό υπάρχει. Κι' όλα αυτά να απευθύνονται ακόμα και σε μικρά παιδάκια, λες και δεν υπάρχει τίποτα άλλο να προβάλλουν για να τα ψυχαγωγήσουν. Άραγε, που είναι οι εισαγγελείς σ' αυτή τη χώρα. Δεν έχουν παιδιά, εγγόνια; Ποιος θα προστατέψει εν' τέλει την κοινωνία μας;
Τα προγράμματα αυτά είναι δημιουργίες της "Νέας Εποχής" που δραστηριοποιείται παντού και συνδράμει στην υλοποίηση της παγκοσμιοποίησης, διαλύοντας στο πέρασμά της οτιδήποτε αντιτίθεται στη παγκόσμια κυβέρνηση, στην παγκόσμια θρησκεία και στον οικουμενισμό. Σκοπός τους είναι να ενσταλάξουν στους ανθρώπους από την παιδική τους ηλικία το κακό, το πονηρό, το αμαρτωλό, ώστε να διαλύσουν τον κόσμο ευκολότερα και γρηγορότερα, για να στέψουν τον παγκόσμιο βασιλέα τους τον αντίχριστο. Αυτό είναι το ζητούμενο. Γι' αυτό γέμισε ο κόσμος αθλιότητα, βαρβαρότητα, αίσχη, μίση.
Το μόνο που ταιριάζει σ' αυτές τις περιστάσεις είναι το: "πρόσθες αυτοίς κακά Κύριε, πρόσθες αυτοίς κακά τοις ενδόξοις της γης" , δηλαδή να ευχόμαστε να χαλάσει ο Θεός τα βρωμοσχέδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: