16 Ιουλίου 2015

Λίμαν Φον Σάντερς, Άλλος ένας Γερμανός που εγκλημάτησε κατά του Ελληνισμού.

Ο Όθων Λίμαν Φον Σάντερς, ήταν Γερμανός στρατηγός που είχε αναλάβει στρατιωτικός σύμβουλος και Ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του στρατού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στον Α' Παγκόσμιο πόλεμο. Στάλθηκε στους Οθωμανούς για να τους βοηθήσει το 1913 στον εκσυγχρονισμό και την εκπαίδευση του στρατού τους. Του παραδόθηκε δε η αρχιστρατηγία του Οθωμανικού στρατού στον Σάντερς έπειτα από τις ήττες που υπέστησαν ο Τζεμάλ Πασάς από τους Ρώσους και ο Εβέρ Πασάς από τις δυνάμεις της Αντάντ...
Αυτός ο Γερμανός στρατηγός ως αντιπρόσωπος του Κάϊζερ στην Υψηλή Πύλη, προωθεί τα συμφέροντα των Γερμανών στη Μικρά Ασία με κύριο σκοπό την εξόντωση των Ελλήνων και Αρμενίων που έχουν αρκετά ισχυρά ερείσματα στο εμπόριο, ώστε να αναλάβουν οι Γερμανοί όλες τις εμπορικές δραστηριότητες  στη Μικρά Ασία. Αυτό το κτήνος το Γερμανικό είναι που προτείνει στους Τούρκους με ποιό τρόπο θα απαλλαγούν από τους Έλληνες.
Τονίζει ότι "ουδεμία ασφάλεια έχει η Τουρκία, ούτε μπορεί να οργανωθεί ελεύθερα στο μέλλον λόγω της παρουσίας των Ελλήνων", και το σχέδιο που προτείνει είναι απάνθρωπο, ανήθικο, και δείχνει το μένος και το μίσος που τρέφουν οι Γερμανοί για τους Έλληνες,
«Σας διαβεβαιώνω ότι οι παγωνιές και το κρύο του χειμώνα, οι βροχές και η μεγάλη υγρασία, ο ήλιος και η τρομερή ζέστη του καλοκαιριού, οι ασθένειες του εξανθηματικού τύφου και της χολέρας, οι κακουχίες και η ασιτία, θα φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα που λογαριάζετε εσείς με το δικό σας σχέδιο, δηλαδή  να τους ξεκαθαρίσετε με τις σφαγές», και «Με το σύστημα που σας προτείνω, ο θάνατος τους είναι βέβαιος. Επιπλέον, οι γυναίκες τους δεν θα γεννούν και έτσι θα λυθεί το δημογραφικό σας πρόβλημα, ενώ η μισητή και άτιμη ράτσα των Ελλήνων θα ξεκληριστεί και θα χαθεί για πάντα μέσα σε μια γενιά και εσείς θα αποκτήσετε μια συμπαγή τούρκικη ομοιογένεια».
Αυτοί είναι οι "φίλοι" της Ελλάδος, αυτοί είναι που έχουν σφίξει τη θηλειά γύρω από το λαιμό της Ελλάδας με απώτερο σκοπό την εξόντωση του Ελληνισμού, τίποτα όμως δεν θα καταφέρουν και ο Ελληνισμός θα νικήσει.
orthodoxosdromos.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: