25 Νοεμβρίου 2010

Οι ταυτότητες, το χάραγμα καί το 666...

 
του Στρατή Ανδριώτη
Ένας από τους κύριους λόγους που η Ορθόδοξη Εκκλησία πολεμάται ανελλιπώς από τους επιχειρούντες την παγκοσμιοποίηση (εβραιοκρατία), είναι ότι οι Πατέρες της Εκκλησίας ανέκαθεν ξεσκέπαζαν και αποκάλυπταν στον κόσμο, όσο κανείς άλλος, τις μεθοδεύσεις των επίδοξων κοσμοκρατόρων. Τρανή απόδειξη, αποτελεί σήμερα το θέμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, που παρουσιάζονται ως κάρτες για την διευκόλυνση του πολίτη, για τις οποίες η Ορθόδοξη Εκκλησία προειδοποιούσε ανέκαθεν για το τι «μαγειρεύεται», βασιζόμενη κυρίως σε χωρία του βιβλίου της Αποκαλύψεως, όπου προφητεύεται η εγκαθίδρυση ενός συστήματος -666- με το οποίο θα παγιδέψουν και θα καταδυναστεύουν τους ανθρώπους...


 Επίσης, μέσα από την Ορθόδοξη βιβλιογραφία και από διάφορες ομιλίες, οι πολίτες ενημερώνονται εδώ και αρκετό καιρό για τις προσπάθειες επιβουλής νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, με έναν τρόπο που ούτε οι πολιτικοί (όσοι δεν είναι στο «κόλπο), ούτε οι ομοίως εκτός «κόλπου» δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν, αγνοώντας τα της επιφερόμενης καταδυνάστευσης και παρακολούθησης των ανθρώπων με το σατανικά επινοημένο ηλεκτρονικό φακέλωμα.
Αντιθέτως προς τους Πατέρες, υπάρχουν διάφοροι ανεύθυνοι αντιρρησίες συνειδήσεως, που δείχνουν να «διασκεδάζουν» και να ευχαριστιούνται με την επερχόμενη σκλαβιά των πολιτών, αφού έχει δρομολογηθεί και εφαρμόζεται σε άλλες χώρες η ηλεκτρονική παρακολούθησή τους και έχει ξεκινήσει και στην Ελλάδα, όπου προωθείται σε πρώτο στάδιο η έκδοση ταυτοτήτων έως τα τέλη του επόμενου έτους. Και ενώ «διαφημίζεται» και ωραιοποιείται εσκεμμένα για να αποφευχθούν οι αντιδράσεις του ελληνικού λαού, ότι με τη νέα ταυτότητα ο κάθε πολίτης θα απαλλαγεί από το να κουβαλάει μαζί του διάφορα έγγραφα και κάρτες και θα μπορεί να έχει σε μια ηλεκτρονική ταυτότητα όλα τα προσωπικά δεδομένα του (αστυνομική ταυτότητα, φορολογικό μητρώο, τραπεζικούς λογαριασμούς, άδεια οδήγησης, κοινωνική ασφάλιση, ιατρικό ιστορικό, βιογραφικό κ.α.), ώστε να συναλλάσσεται και να εξυπηρετείται ευκολότερα, διότι τώρα που δεν έχει την «σωτήρια» αυτή κάρτα δεν μπορεί δήθεν να εξυπηρετηθεί και ταλαιπωρείται, εν τούτοις δεν αναφέρονται στο γεγονός ότι επιδίωξή τους είναι να σφραγίσουν εν τέλει τον κάθε άνθρωπο με τον αριθμό 666.
Εδώ είναι εμφανή η υποκρισία και ο εμπαιγμός, διότι ενώ έφαγαν τα χρήματα του κόσμου, τον καταληστεύουν, τον καταδυναστεύουν χωρίς οίκτο, τα ταλαιπωρούν αφάνταστα και τον υποχρεώνουν να ζει σε μια κοινωνία με τόσα προβλήματα, όπου είναι σίγουρο ότι επιχειρούν να διαλύσουν με κάθε τρόπο την χώρα μας, καταφέρνοντας να πετύχουν να μη λειτουργεί σωστά τίποτα, εμφανίζονται τώρα και υποκρίνονται ότι ενδιαφέρονται για την καλυτέρευση της ζωής των πολιτών με μια κάρτα, για να πιάνουν δήθεν τους φοροφυγάδες, τους τρομοκράτες και όσους λυμαίνονται τις κοινωνίες μας, την στιγμή που όλους αυτούς τους έχουν μέσα στην αγκαλιά τους!!! Και μάλιστα διατυμπανίζουν ότι όποιος δεν θα έχει αυτή την κάρτα δεν θα μπορεί να πληρώνεται, να πληρώνει, να αγοράζει προϊόντα, φάρμακα και γενικώς να ζει, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι πολιτεύονται με ωμούς εκβιασμούς χωρίς να σέβονται τίποτα.
Οι ευρισκόμενοι πίσω από όλα αυτά, επιχειρούν να υποδουλώσουν παγκοσμίως τους ανθρώπους με ένα σύστημα παρακολούθησης, διότι αφού πάρουν οι πολίτες την κάρτα, θα διαγνωσθεί ότι είναι προσβάσιμη σε υποκλοπές και σπάσιμο των κωδικών, αφού θα μπορούν να μπαίνουν οι γνώστες του συστήματος, αλλοιώνοντας ακόμα και τα στοιχεία της κάρτας. Γι’ αυτό θα εφαρμόσουν το επόμενο και τελειωτικό βήμα του συστήματος που είναι το ηλεκτρονικό τσιπ το οποίο θα εμφυτεύσουν στο μέτωπο ή στο δεξί χέρι. Κάτι που έχουν ήδη αποδεχθεί πολλοί συνάνθρωποί μας σε διάφορες χώρες (βλ. Αμερική κ.λ.π.). Το άκρως παράδοξο είναι ότι οι κάρτες και το σφράγισμα, όπως παραδέχονται οι εφευρέτες του συστήματος, έχουν ως κωδικό τον αριθμό 666, ο οποίος είναι το σύμβολο των Εβραίων. Όπως εμείς οι Χριστιανοί έχουμε τον Σταυρό και οι μουσουλμάνοι την ημισέληνο, έτσι και οι Εβραίοι έχουν ως σύμβολο τον αριθμό 666! Και με το χάραγμα των πολιτών με αυτόν τον αριθμό θα πιστοποιείται η κυριαρχία των Εβραίων σε όλο τον κόσμο, επαληθεύοντας την προφητεία του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην «Αποκάλυψη», όπου ομιλεί για τον αριθμό του αντιχρίστου (666), που όποιος δεν θα τον έχει χαραγμένο επάνω του δεν θα μπορεί να κάνει καμία συναλλαγή.
Τέλος, τίθεται το ερώτημα: Γιατί εμείς να δεχτούμε τον αριθμό-σύμβολο των Εβραίων, όταν εκείνοι δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχθούν στην καθημερινή τους ζωή τον Σταυρό, την στιγμή που έχουν βγάλει ακόμα και από την αριθμητική το σύμβολο της προσθέσεως που είναι το + και έχουν βάλει ένα ανάποδο Τ… !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΥNΟΜΩΣΙΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1)AΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΔΥΝΑΜΕΙΣ", ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΛΑΟΥΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΌΦΕΛΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΕΙΤΕ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΕΙΤΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

2)ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ; ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ;, ΕΙΤΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΟΝΤΑ;. ΔΡΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΦΑΝΕΡΑ-ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΆΛΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ-ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΩΝ, ΠΧ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ Κ.Α. ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ-ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΠΧ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΤΛ-ΓΝΩΣΤΟΙ Ή ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ(ΜΕ ΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ). ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ, ΜΜΕ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΤΛ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΩΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΆΛΛΗ ΤΑΜΠΕΛΑ(ΠΧ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ), ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΆΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ(ΠΧ ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ Κ.Α)-ΙΣΩΣ-ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΠΡΟΣΩΠΑ.

3)ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ(ΠΧ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ Κ.Α).ΕΞΑΛΛΟΥ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΈΛΕΓΧΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ(ΠΧ 2ος ΠΑΓΚ.ΠΟΛ). ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΧΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ-ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΆΛΛΟΥΣ.

4)Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ-ΗΘΙΚΗ-ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΈΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΥΠΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ.
Υ.Γ: O KOMMOYNΙΣΜΟΣ, Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ, Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΆΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.