29 Απριλίου 2010

Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών

Πριν από πολλά χρόνια αποκαλύφθηκαν τα μυστικά «Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών», που έκρυβαν οι Εβραίοι Σιωνιστές, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα σχέδια που εφαρμόζουν για να υποτάξουν τον κόσμο. Φυσικό ήταν μετά την αποκάλυψη αυτή, να σπεύσουν οι Εβραίοι να διαψεύσουν τα όσα τους απέδιδαν. Όμως, αυτά που συμβαίνουν διαχρονικά σε ολόκληρο τον κόσμο πιστοποιούν κατά γράμμα τα «πρωτόκολλα» και τους μυστικούς μακροχρόνιους σχεδιασμούς τους...

 Καταδεικνύεται εμφανέστατα ότι επιχειρείται μια παγκόσμια σιωνιστική επικυριαρχία που σκοπεύει να εξουσιάσει όλη την ανθρωπότητα. Οι ραγδαίες τα τελευταία χρόνια εξελίξεις που τεκταίνονται παγκοσμίως, δεικνύουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγαλεπίβουλο σχέδιο κατάκτησης του κόσμου από τους Εβραίους, που διασκορπισμένοι σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου «εργάζονται» πυρετωδώς με στόχο την ποθούμενη «Εβραιοκρατία». Άνθρωποι όργανά τους, πολύπειροι και γνώστες της παγκόσμιας κατάστασης, περιβάλλουν όλους τους τομείς, ελέγχοντας απόλυτα οτιδήποτε διαμορφώνει την πολιτική, την οικονομία, τη διοίκηση, τα τραπεζικά συστήματα, το χρήμα-χρυσό, το εμπόριο, την βιομηχανία, τις επιστήμες, τις κοινωνίες, την δημοσιογραφία, την εκπαίδευση, ακόμα και τις καθημερινές συνήθειες των λαών με την επιβολή της «Νέας Εποχής».
Κύρια πολιτική τους είναι να διαλύσουν με κάθε τρόπο, οτιδήποτε αντιστέκεται, ανταγωνίζεται, ή εξακολουθεί να υπάρχει. Με κύριο όργανο σε κάθε κράτος την μασονία, που δουλεύει γι’ αυτούς υπό της παντελούς αγνοίας των περισσοτέρων μελών-«γλάστρες»! Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι αναρριχούνται σε υψηλόβαθμες θέσεις κάθε χώρας ανήκουν στην μασονία και προωθούνται συστηματικά σε καίριες θέσεις των κυβερνήσεων, του κράτους, της κοινωνίας, με γνώμονα τα συμφέροντα των Εβραίων που καμουφλάρονται πίσω από ότι συμβαίνει. Αποδεδειγμένα, οι εχθροπραξίες των λαών, οι αλλαγές συνόρων, οι πολιτικές ανατροπές, τα προβλήματα επιβίωσης των περισσοτέρων ανθρώπων, καταδεικνύουν ότι κάποιοι «εργάζονται» με σατανικούς τρόπους ώστε να καταστρέψουν την ανθρωπότητα με σκοπό να κυριαρχήσουν σ’ αυτήν ευκολότερα πάνω στα συντρίμμια της. Επιδιώκουν με τις πολιτικές που εφαρμόζουν τα «όργανά» τους, να υπερχρεώνουν τις χώρες, τα νομίσματα να υποτιμόνται, η κερδοσκοπία των οικονομικών μαφιών τους να ισοπεδώνει καθετί ξένο προς αυτούς που πάει να αναπτυχθεί. Οι νομοθεσίες και οι φορολογίες δεν αφήνουν κανέναν να σηκώσει κεφάλι, επιτρέποντας συγχρόνως με την χαλάρωση των νόμων, την κάθε παρανομία, τις ατασθαλίες και ότι συμβάλλει στο να καταστραφεί κάθε κράτος. Δεν είναι τυχαίο ότι ειδικά τα τελευταία χρόνια, προωθείται ολοφάνερα οτιδήποτε είναι άθλιο, βρώμικο, μολυσματικό, άρρωστο, αποκτηνωτικό και αμαρτωλό, στοχεύοντας στην εξουθένωση του κάθε ανθρώπου. Τα ναρκωτικά σαρώνουν, η πορνεία, ο αλκοολισμός και ότι θεωρείται πάθος, καθιστούν ανίκανο τον νέο ειδικά άνθρωπο, εξουδετερώνοντας κάθε αντίστασή του.
Στα «πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» εμπεριέχονται οι μεθοδεύσεις που τις βλέπουμε να εφαρμόζονται βήμα – βήμα, βασιζόμενες σε αρχές που «απολαμβάνουμε» και στην χώρα μας από ανήθικες, ανειλικρινείς, υποκριτικές και ανέντιμες πολιτικές που όμως αποβλέπουν στην επίτευξη του «στόχου» τους, δηλαδή την χρεοκοπία!!! Οι «σοφοί» ξεκαθαρίζουν ότι οι στόχοι τους θα επιτευχθούν μέσα από τις διαμάχες, τις διαφορές πολιτικών κομμάτων, τον διχασμό των ανθρώπων και κυρίως όταν εξουθενώσουν τους εργαζομένους. Θέλουν το χρήμα να πάει στις τσέπες τους μέσω των δικών τους πολυεθνικών εταιρειών. Όπλα τους σ’ αυτές τις προσπάθειες θα έχουν τα δικά τους ελεγχόμενα ΜΜΕ που θα κατευθύνουν την κοινή γνώμη όπως θέλουν εκείνοι, διαλύοντας την παιδεία καί νοθεύοντας την θρησκεία. Και όλα αυτά θα αποσκοπούν στο να κουράσουν τους ανθρώπους που θα επιθυμούν έναν καλύτερο κόσμο, μέχρι να εμφανιστεί ο Μεσσίας(!) όπως τον θέλουν οι Εβραίοι, δηλαδή ο αντίχριστος-666, που προσδοκούν για να «σώσει» υποτίθεται τον κόσμο που εκείνοι θα έχουν διαλύσει.
Μια ματιά στα «πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» αποδεικνύει ότι κάθε τι που γίνεται σήμερα, δεν είναι τυχαίο, αλλά έχει θεσπισθεί βάσει των σχεδιασμών καταστροφής της ανθρωπότητας. Ιδού μερικά μόνο «άρθρα» τους: «Το σύνθημά μας είναι: Η ισχύς και η υποκρισία… Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεοκοπίες θα εμφανισθούν παντού. Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους… Η επιστήμη της πολιτικής οικονομίας, που επινοήθηκε από τους σοφούς μας, μας δείχνει από πολύ καιρό το ακατανίκητο γόητρο του χρυσού… Το κεφάλαιο, για να έχει τα χέρια ελεύθερα, οφείλει να πετύχει το μονοπώλιο της βιομηχανίας και του εμπορίου. Αυτό ακριβώς πραγματοποιεί συνεχώς ένα αόρατο χέρι σε όλα τα μέρη του κόσμου… Πρέπει να μην υπάρχουν πια στα Κράτη, εκτός από μας, παρά μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες… Σ' όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος… Θα κυβερνήσουμε με χέρι σταθερό, διότι έχουμε να κάνουμε με συντρίμμια ενός κόσμου άλλοτε ισχυρού, σήμερα όμως υποταγμένου σε μας. Κρατούμε στα χέρια μας υπέρμετρες φιλοδοξίες, ένθερμες απληστίες, ανελέητες εκδικήσεις, μνησίκακες έχθρες… Εμείς είμαστε εκείνοι από τους οποίους προέρχεται ο τρόμος, που έχει κυριεύσει το παν… Η διαίρεση του λαού σε κόμματα, τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας… Βάλαμε χέρι στη δικαιοσύνη, στις εκλογές, στον τύπο, στην ατομική ελευθερία και προπαντός στην εκπαίδευση και την ανατροφή, οι οποίες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελεύθερης ύπαρξης… Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει τη Χριστιανική νεολαία με μια ανατροφή βασισμένη σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, όπως γνωρίζουμε, αλλά οι οποίες ήταν έμπνευση δική μας… Αν ο Βασιλιάς του Ισραήλ βάλει πάνω στο ιερό κεφάλι του το στέμμα που θα του προσφέρει η Ευρώπη, θα γίνει ο Πατριάρχης του Κόσμου… Ο βασιλιάς των Ιουδαίων θα είναι ο αληθινός Πάπας της Οικουμένης, ο Πατριάρχης της διεθνούς Εκκλησίας (αντίχριστος)».
Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλα αυτά που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, ιδιαιτέρως δε στην εποχή μας, αποσκοπούν στις επιδιώξεις των "σοφών";
Στρατής Ανδριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: